KMO

In de huidige competitieve markten uw activiteiten ontplooien en uitbreiden kan enkel door een ongestoorde en zorgeloze concentratie. Meer dan nodig vormt de IT in uw onderneming u een blok aan het been in plaats van het onverstoorbare fundament dat het hoort te zijn.


Vandaag leidt een betrouwbare IT infrastructuur tot een competitief voordeel met een comfortabel ondernemingsgevoel tot gevolg.


Zo worden wij uw gedroomde partner voor een vertrouwensrelatie met IT!


IT2Pimp bouwt zijn ondersteuning op rond …


Flexibiliteit


In onze aangepaste ondersteuning, werken we op maat van uw noden, maar vooral ook, van uw budget.


Partnerschap


We zien samenwerking als continue zoektocht naar de efficiëntste oplossing. We gaan in elke project op zoek naar de ideale verhoudingen, maar dan wel ideaal voor u, de klant, niet voor IT2Pimp.  Door een continue opvolging heffen we onze samenwerking ver boven de klassieke leverancier-klant relatie. We laten u als klant de sleutelbeslissingen maken.


Vertrouwensrelatie


Een samenwerking is niet succesvol omdat ze langlopend is.  We willen elke samenwerking uitbouwen tot we blind vertrouwen ontvangen van onze klanten, een blind vertrouwen enkel gekoesterd, nooit geschaad mag worden. Pas dan zien we de samenwerking als geslaagd.


Communicatie


We maken er een punt van om duidelijke communicatie te voeren in mensentaal. Bij ons zult u geen verschrikkelijke verhalen voor onverstaanbare IT-termen horen van hoe u getroffen zal worden door 10 Egyptische plagen wanneer u geen extra investeringen maakt.